Packaging Solutions

Krimpfilmmachines

Best-Matic biedt u een breed gamma krimpfilmmachines aan van het Italiaanse Italdibipack en het Spaanse Belca. L-sealers, flowpackers, sleevewrappers en nog veel meer zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

In het gamma van Italdibipack vindt u zowel instapmodellen voor de kleine gebruiker alsook de semi-automatische en volautomatische modellen voor middelgrote tot grote producties.

Het Spaanse Belca is vooral gericht op verpakkingsoplossingen voor grote producties in de voedingsindustrie.

L-sealers
One Step

Manuele krimpfilmmachines instapmodellen: geschikt voor kleine oplagen.

L-sealers
semi-automatisch

Semi-automatische krimpfilmmachines: geschikt voor middelgrote oplagen.

L-sealers
volautomatisch

De volautomatische L-sealers zijn speciaal ontworpen voor hogere productie.

Bundelpakkers

Bundelpakkers zijn er om een bepaald aantal producten samen te verpakken.

Mailing machines

De verticale SPEEDBAG EV is een semi-automatische mailingmachine voor het verpakken van tijdschriften, handleidingen, newsletters, enz…

Skinpack

Skinpack machines fixeren het product op de kartonnen drager door het gebruik van een plastic film.

BELCA Packaging Solutions

BELCA is een Spaanse producent van verpakkingsoplossingen met meer dan 25 jaar ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines op maat van de applicatie van de klant.

Dit gaat van L-sealers en bundelpakkers tot flowpackoplossingen, vooral gericht op grote producties, voornamelijk in de voedingsindustrie.

BELCA is een buitenbeentje in ons gamma omdat zij geen standaardoplossingen bieden. U kan Belca het beste leren kennen via de video’s hieronder.

Italdibipack

Italdibipack is een Italiaanse producent van krimpfilmmachines sinds 1975.  Het familiebedrijf is gelegen in Milaan. Hun motto luidt: “Ideas in continuous evolution!”

Italdibipack heeft zijn oog steeds op de toekomst, net zoals Best-Matic, en besteedt veel aandacht aan innovatie en gebruiksgemak. Hun gamma gaat van kleine instapmodellen tot grote productiemachines. Italdibipack is in meer dan 40 landen wereldwijd vertegenwoordigd.

Toepassing Flowpack Salami

Toepassing Flowpack Frambozen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst U meer info, een offerte of een afspraak…?