Over Best-Matic

Over Best-Matic

Reeds meer dan 40 jaar lang biedt Best-Matic machine-oplossingen voor zowel de verpakkingsindustrie als de grafische sector. Hoewel de roots sterk verankerd zijn in grafische finishing machines maken verpakkingsoplossingen al even lang deel uit van het gamma. Deze oplossingen werden ook verkocht in maatwerkbedrijven, food, ziekenhuizen, automotive, enz… Dat was echter minder gekend maar begin 2018 kwam hier verandering in. Er werd een aparte afdeling opgericht voor het uitgebreide gamma verpakkingsmachines met een toegewijde plaats in de showroom en een eigen website.

Best-Matic – een betrouwbare partner met een up-to-date productgamma en servicegericht

Elke (toekomstige) klant wordt altijd bijgestaan door ons commerciële team. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor elk bedrijf. Offertes gaan samen met gefundeerd technisch advies.

Technische ontwikkelingen in de verpakkingsindjustrie worden op de voet gevolgd.
Wij screenen voortdurend de markt: op zoek naar de beste verpakkingsmachines, gericht op de toekomst. Wij letten steeds op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en automatisering.

Door de jaren heen hebben wij een professionele technische dienst opgebouwd, samengesteld uit ervaren en geschoolde technici.

Onze logistieke afdeling beheert een goed georganiseerd magazijn met machines en verbruiksproducten en een ruime voorraad aan onderdelen.

Door onze snelle en efficiënte interventies houden we onze klanten tevreden. 

Het luipaard als symbool is niet toevallig gekozen. We zijn een middelgroot bedrijf maar voor onze klanten zijn we tot grootse dingen in staat. We zijn een krachtige speler in de sector, snel, efficiënt en waakzaam. We houden altijd de markt in de gaten om zo het best mogelijke advies en product aan te bieden. Zo zijn we er ook in geslaagd een portfolio uit te bouwen van trouwe klanten en mooie realisaties. Zij hebben doorheen die jaren meegebouwd aan ons succes.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst U meer info, een offerte of een afspraak…?