Over Best-Matic

Over Best-Matic

Ruim 40 jaar lang is Best-Matic een gevestigde waarde in de print finishing solutions wereld. We zijn best trots op onze stevige positionering in een sterk evoluerende sector.

Best-Matic verkoopt al jaren verpakkingsmachines aan de grafische industrie. Begin 2018 werd beslist om het uitgebreide gamma aan krimpfilmmachines en dozenmachines ook in andere sectoren aan te bieden.

Best-Matic – een betrouwbare partner met een up-to-date productgamma en servicegericht

Elke (toekomstige) klant wordt altijd bijgestaan door ons commerciële team. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor elk bedrijf. Offertes gaan samen met gefundeerd technisch advies.

Technische ontwikkelingen in de verpakkingsindjustrie worden op de voet gevolgd.
Wij screenen voortdurend de markt: op zoek naar de beste verpakkingsmachines, gericht op de toekomst. Wij letten steeds op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en automatisering.

Door de jaren heen hebben wij een professionele technische dienst opgebouwd, samengesteld uit ervaren en geschoolde technici.

Onze logistieke afdeling beheert een goed georganiseerd magazijn met machines en verbruiksproducten en een ruime voorraad aan onderdelen.

Door onze snelle en efficiënte interventies houden we onze klanten tevreden. 

Het luipaard als symbool is niet toevallig gekozen. We zijn een middelgroot bedrijf maar voor onze klanten zijn we tot grootse dingen in staat. We zijn een krachtige speler in de sector, snel, efficiënt en waakzaam. We houden altijd de markt in de gaten om zo het best mogelijke advies en product aan te bieden. Zo zijn we er ook in geslaagd een portfolio uit te bouwen van trouwe klanten en mooie realisaties. Zij hebben doorheen die jaren meegebouwd aan ons succes.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst U meer info, een offerte of een afspraak…?