Packaging Solutions

Traysealers

Traysealers worden gebruikt in de voedingsindustrie voor het verpakken van o.a. vlees, bereide maaltijden, groenten en fruit, enz…

Pona Pack biedt een ruim gamma aan van manuele, semi-automatische en volautomatische traysealers. Er is dus een oplossing voor zowel zeer kleine als medium grote producties. 

Het Spaanse Frimaq maakt high speed traysealers die meerdere trays (tot max. 8) tegelijk kunnen mappen en sealen. Deze traysealers zijn robuust, snel en geschikt voor industriële toepassingen.

Manuele
traysealers

Compacte en handige traysealers voor convenience productie toepassingen.

Semi-automatische traysealers

Het gamma semi-automatische traysealers bestaat uit de TKM en VTK serie. De VTK serie werkt met MAP (begassing).

Automatische
traysealers

Het gamma automatische traysealer bestaat uit de modellen TSA-626 en TSA-826 van Frimaq.

Semi-automatische
skin

De Spaanse fabrikant Frimaq ontwikkelde de MAXI: het instapmodel bij uitstek om op een professionele manier uw product met skin te verpakken.

Pona Pack

Pona Pack produceert sinds 1996 traysealers in het Turkse Istanboel.

Pona Pack is sterk op de thuismarkt maar ook in het buitenland : Italië, Nederland, Duitsland, Saoudi-Arabië, Amerika, enz… 70% van de productie is bestemd voor export.

Ze maken er een punt van om steeds de meest recente technologische ontwikkelingen te integreren in hun machines. Het gamma is uitgebreid en geschikt voor zowel de kleine als de industriële producties.

FRIMAQ

Het Spaanse Frimaq ontwerpt en bouwt verpakkingsmachines sinds 1999. In de 1000m² grote fabriek werkt meer dan 100 man. Frimaq maakt traysealers, skinpackmachines, vacumeermachines en dieptrekmachines. Frimaq is gekend voor het produceren van robuuste, sterke machines waarop je kan vertrouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst U meer info, een offerte of een afspraak…?