Supermarkt Huis Perfect (website) in Lier wordt geleid door Tom Coesemans en zijn vrouw. Tom is de 2e generatie. Zijn vader had 2 kleinere buurtwinkels die ze dan samengebracht hebben op de huidige locatie op de Lispersteenweg.

Huis Perfect is vooral gekend voor zijn versafdeling: vers fruit en groenten, verse charcuterie en vlees.

Tom was op zoek naar een oplossing voor een langere houdbaarheid  van het vlees dat hij voordien in een vacuumzak verpakte. 

Tom Coesemans: “Het vacuum verpakken in de krimpzak gaf niet echt het resultaat dat we zochten. Ik wilde een langere houdbaarheid en een betere presentatie.”

Zo kwam Tom bij Best-Matic terecht. Met de MAXI skinpackmachine kan Tom nu 4 stukken vlees in 1x verpakken op 4 kartonnen dragers.

“Met de MAXI bespaar ik veel tijd. De mal is groot genoeg om 4 kartons van 180x250mm in 1 beweging te skinnen. We hebben nu een langere houdbaarheid. Ik kan zonder probleem 20 dagen geven op rund- lams- en kalfsvlees. Ook de presentatie op karton is een voordeel. Het is mooier dan de krimpzak. Op het design van onze bedrukte karton krijgen we veel positieve feedback. Het geeft ons de kans om een boodschap mee te geven. Tenslotte is de keuze voor karton ook een duurzame keuze.”, besluit Tom.